Logo

سیاست‌های حفظ حریم خصوصی کاربران

بوم گپ یک شبکه اجتماعی برای انتشار محتوا و مطالب مفید و کاربردی است. حریم خصوصی کاربران در بوم گپ در سطح کامل رعایت می‌شود.

امنیت

ما می‌دانیم که امنیت سیستم برای کاربران مهم است. لذا ما نهایت برنامه ریزی و تلاش را برای حفظ امنیت اطلاعات شما انجام می‌دهیم. ما حافظ معیارهای امنیت فیزیکی ، فنی و اداری هستیم برای اینکه اطلاعات شما را در برابر از دست رفتن، سوء استفاده ، دسترسی غیر مجاز ، لو رفتن و یا دستکاری حفظ کنیم. اقدامات امنیتی که ما استفاده می کنیم شامل امن‌سازی نرم افزاری زیرساخت در سطوح مختلف، فایروال، رمزگذاری اطلاعات و کنترل دسترسی فیزیکی به دیتاسنتر می‌باشد.

اشتراک‌گذاری

ما هرگز اطلاعات کاربران را با هیچ شخصی به اشتراک نمی‌گذاریم.

ذخیره اطلاعات

ما تنها داده‌هایی را ذخیره می‌کنیم که برای عملکرد درست به آنها نیاز است. البته این مورد تا زمانی است که شما از برنامه استفاده می کنید. در صورتیکه حساب کاربری خود را در بوم گپ حذف نمایید، کلیه اطلاعات شما حذف خواهد شد.

پست‌ها

هنگامی که شما یک پست را حذف می‌کنید، آن پست به صورت کامل از سرور حذف می‌شود. البته اگر پست شما را سایرین بازنشر کرده باشند، پست آن‌ها حذف نمی‌شود. نگهداری پست‌ها، هیچ منفعتی برای برنامه ندارد و مستلزم هزینه‌های نگهداری می‌باشد.

حذف اطلاعات و حساب کاربری

جهت حذف حساب کاربری می‌توانید از بخش تنظیمات اقدام کنید. در نظر داشته باشید در صورت حذف حساب کاربری تمام اطلاعات وارد شده در برنامه توسط شما حذف می گردد و امکان بازگردانی آنها به هیچ عنوان وجود ندارد

حذف حساب های کاربری غیرفعال

نگهداری حساب‌های کاربری غیر فعال برای بوم گپ هزینه دارد و فضای ذخیره‌سازی برای ما ارزش زیادی دارد. اگر شما استفاده از برنامه را قطع کنید و یا برای ۱۲ ماه به حساب کاربری خود وارد نشوید، حساب کاربری شما با تمام محتویات و هر فایل و مستنداتی که در سرورهای بوم گپ دارد، حذف می‌شود.



English:

User Privacy Policies

Boom Gap is a social network for publishing useful and practical content. User privacy in Boom Gap is fully respected.

Security

We know that system security is important to users. Therefore, we make the utmost planning and effort to protect your information. We maintain physical, technical, and administrative security standards to protect your information against loss, misuse, unauthorized access, leakage, or manipulation. The security measures we use include software infrastructure security at various levels, firewall, data encryption, and physical access control to the data center.

Sharing

We never share user information with anyone.

Storing Information

We only store data that is necessary for proper operation. Of course, this is as long as you use the app. If you delete your account in Boom Gap, all your information will be deleted.

Posts

When you delete a post, it is completely removed from the server. However, if others have reposted your post, their post will not be deleted. Keeping posts has no benefit for the app and involves maintenance costs.

Deleting Information and User Account

To delete your account, you can go to the settings section. Keep in mind that if you delete your account, all the information you have entered in the app will be deleted and there is no way to recover them.

Deleting Inactive User Accounts

Maintaining inactive user accounts is costly for Boom Gap and storage space is of great value to us. If you stop using the app or do not log into your account for 12 months, your account, along with all its contents and any files and documents it has on Boom Gap servers, will be deleted.