Logo
بوم گپ یک شبکه اجتماعی و بستر امن برای انتشار محتوا است. پست هایی که کاربران منتشر می‌کنند به صورت عمومی است و در خود بوم گپ در اختیار است و در موتورهای جستجوگر نیز ثبت (ایندکس) می‌شود.

خطوط قرمز بوم گپ

در بوم گپ درج پست هایی حاوی موارد ذیل مجاز نیست: مطالب مستهجن و خلاف عرف، اهانت به افراد، ادیان الهی و قومیت‌ها، فحاشی و الفاظ رکیک، جعل هویت، کلاهبرداری، ترویج خشونت، مواد مخدر و اسلحه

امنیت

ما می‌دانیم که امنیت سیستم برای کاربران مهم است. لذا ما نهایت برنامه ریزی و تلاش را برای حفظ امنیت اطلاعات شما انجام می‌دهیم. ما حافظ معیارهای امنیت فیزیکی ، فنی و اداری هستیم برای اینکه اطلاعات شما را در برابر از دست رفتن، سوء استفاده ، دسترسی غیر مجاز ، لو رفتن و یا دستکاری حفظ کنیم. اقدامات امنیتی که ما استفاده می کنیم شامل امن‌سازی نرم افزاری زیرساخت در سطوح مختلف، فایروال، رمزگذاری اطلاعات و کنترل دسترسی فیزیکی به دیتاسنتر می‌باشد.

اشتراک‌گذاری

ما هرگز اطلاعات کاربران را با هیچ شخصی به اشتراک نمی‌گذاریم.

ذخیره اطلاعات

ما تنها داده‌هایی را ذخیره می‌کنیم که برای عملکرد درست به آنها نیاز است. البته این مورد تا زمانی است که شما از برنامه استفاده می کنید. در صورتیکه حساب کاربری خود را در بوم گپ حذف نمایید، کلیه اطلاعات شما حذف خواهد شد.

پست‌ها

هنگامی که شما یک پست را حذف می‌کنید، آن پست به صورت کامل از سرور حذف می‌شود. البته اگر پست شما را سایرین بازنشر کرده باشند، پست آن‌ها حذف نمی‌شود. نگهداری پست‌ها، هیچ منفعتی برای برنامه ندارد و مستلزم هزینه‌های نگهداری می‌باشد.

حذف اطلاعات و حساب کاربری

جهت حذف حساب کاربری می‌توانید از بخش تنظیمات اقدام کنید. در نظر داشته باشید در صورت حذف حساب کاربری تمام اطلاعات وارد شده در برنامه توسط شما حذف می گردد و امکان بازگردانی آنها به هیچ عنوان وجود ندارد

حذف حساب های کاربری غیرفعال

نگهداری حساب‌های کاربری غیر فعال برای بوم گپ هزینه دارد و فضای ذخیره‌سازی برای ما ارزش زیادی دارد. اگر شما استفاده از برنامه را قطع کنید و یا برای ۱۲ ماه به حساب کاربری خود وارد نشوید، حساب کاربری شما با تمام محتویات و هر فایل و مستنداتی که در سرورهای بوم گپ دارد، حذف می‌شود.